Kroegentocht Tilburg

Tilburg is een sfeervolle en aantrekkelijke stad. Ideaal voor een kroegentocht dus! Tilburg staat bekend als een studentenstad en er is in het weekend (eigenlijk al vanaf donderdag) veel te beleven. Zin in een borrel, een biertje of gewoon zin om lekker te stappen? Boek dan een kroegentocht in Tilburg!

Kroegentocht Tilburg
Kroegentocht Tilburg

Kroegentocht in Tilburg. Gegarandeerd gezellig!

Je staat op het punt om een kroegentocht in Tilburg te boeken? Dat komt goed uit. Wij bieden een prachtige route aan die de mooiste en gezelligste horecazaken in de binnenstad van Tilburg aan doet. Van grote cafés tot kleine barretjes die tot in de late uurtjes op zijn, dat is stappen in Tilburg! Voor ieder wat wils.

Naast een plattegrond krijg je van ons een grote drankkaart. In iedere gelegenheid staat voor de hele groep een bier, fris of een wijntje klaar. Geen gids, en je eigen route bepalen. Ideaal! Kies zelf de leukste kroeg uit en blijf daar net zo lang als je zelf wilt. Neem je vrienden, familie, vrijgezel of collega’s mee en beleef op een leuke manier een gezellige avond!

Welke zes kroegen er op je te wachten staan zie je op de route en op de drankkaart. Een ding is zeker. Wij hebben de leukste kroegen voor je uitgezocht, dit scheelt je weer een slok op een borrel;) En alles is op loopafstand!

Alvast veel plezier gewenst namens kroegen-tocht.nl!

Met korting naar de leukste kroegen van Nederland!