Kroegentocht Eindhoven

Eindhoven is een sfeervolle en aantrekkelijke stad. Ideaal voor een kroegentocht dus! Eindhoven staat bekend als een studentenstad en er is in het weekend (eigenlijk al vanaf donderdag) veel te beleven. Zin in een borrel, een biertje of gewoon zin om lekker te stappen zónder gids en mét korting? Boek dan een kroegentocht in Eindhoven!

Kroegentocht in Eindhoven. Gegarandeerd gezellig!
Ontdek stratum, het centrum, de verborgen cafeetjes of de grote discotheken: er is meer te doen dan je denkt!  Wij hebben een prachtige route die de mooiste en gezelligste horecazaken in de binnenstad van Eindhoven aan doet. Van grote cafés tot kleine barretjes die tot in de late uurtjes open zijn. Voor ieder wat wils.Naast een plattegrond krijg je van ons een grote drankkaart mee. In iedere kroeg of discotheek staat voor de hele groep een biertje, wijntje of eventueel een fris voor de bob klaar. Kies zelf de leukste kroeg uit en blijf daar net zo lang als je zelf wilt. Neem je vrienden, familie, vrijgezel of collega’s mee en beleef op een leuke manier een gezellige avond!Welke vijf kroegen er op je te wachten staan zie je hieronder. Een ding is zeker. Wij hebben de leukste kroegen voor je uitgezocht, en je betaalt ook nog minder dan normaal ook. Daarnaast kost het je geen moeite: je boekt de kroegentocht in eindhoven, je krijgt de drankkaart per post thuis and that’s it!Skilt oe ‘n hille duit! Zouden ze in Eindhoven zeggen.
En oh ja, alles is gewoon lekker op loopafstand.
Bekijk eerst de kroegen hieronder of Kroegentocht reserveren
Extra informatie: regelmatig vragen de kroegen/discotheken entree. Met een bewijs van deelname aan onze kroegentocht komen jullie gratis binnen. 
Kroegentocht Eindhoven. Kix
Kroegentocht Eindhoven. Kix

Kafee Kix openden in 1984 de deuren en is al jaren een begrip in Eindhoven. Het ‘radje’ is nog steeds mateloos populair en later door andere cafe’s van de Kix overgenomen. Maar het eerste radje van Nederland staat toch echt hier! Altijd ‘n goede sfeer en iedereen is van harte welkom! Het team zal, zoals altijd, zijn gasten vermaken zodat iedereen er een leuk feestje van kan maken.

Categorie: borrelcafe, feestcafe, gezelligheidscafe

Kroegentocht Eindhoven - De Jantjes
Kroegentocht Eindhoven – De Jantjes

Jantjes staat bekend om haar gemoedelijke sfeer en laagdrempeligheid. Zowel jong en oud voelt zich hier thuis. Ruimte voor wat leuke danspasjes maar ook om lekker wat te hangen aan de bar(tafels). De Jantjes is UNIEK en bekend met het ‘Appeltaartje’. ‘n heerlijke borrel die niemand zo lekker maakt als zij!

Categorie: Feestcafe

Kroegentocht Eindhoven - Buurvrouw
Kroegentocht Eindhoven – Buurvrouw

“Kom dan gaan we ff naar de buurvrouw!” Een vaak gehoorde zin in Eindhoven. En niet voor niks. Deze populaire kroeg op Stratumseind is bij iedereen bekend. Wie kent d’r niet?

Het Kafee waar alles en iedereen komt. He, Ho, Bi, je zeg het maar!;)

Iedereen is welkom en iedereen is heerlijk zichzelf. Dit geeft een fantastisch goede sfeer en daarom heerst hier ook nog de brabantse gemoedelijkheid zoals dat hoort. Kom eens proeven en het feestje is geboren!

Categorie: Gezelligheidscafé

Kroegentocht Eindhoven - IkZie
Kroegentocht Eindhoven – IkZie

Club IKZIE is een funky sexy nachtclub op Stratumseind voor echte muziekliefhebbers. Wij selecteren de beste lokale dj’s en internationale guest dj’s met uplifting electronic house music, uk garage, deep/tech/funky en vocal house. Er wordt veel aandacht besteed aan licht en geluid om een totaalbeleving te creëren daarnaast is het een sfeervol ingerichte club met aandacht voor details.

Categorie: Club
Bekijk website

Kroegentocht Eindhoven - Blush
Kroegentocht Eindhoven – Blush

Ben je urban-minded gericht en vind je sfeer en ambiance belangrijk, dan ben je bij Club Blush op de juiste plek. Blush is eigenzinnig door de geheel eigen sound van R&B tot Eclectic.

Categorie: Club
Bekijk website

Kroegentocht reserveren

Met korting naar de leukste kroegen van Nederland!