Kroegentocht Den Bosch

Den Bosch is een sfeervolle en aantrekkelijke stad. Ideaal voor een kroegentocht dus! Den Bosch staat bekend als een studentenstad en er is in het weekend (eigenlijk al vanaf donderdag) veel te beleven. Zin in een borrel, een biertje of gewoon zin om lekker te stappen zónder gids en mét korting? Boek dan een kroegentocht in Den Bosch!

Kroegentocht in Den Bosch. Gegarandeerd gezellig!
Ontdek de parade, het centrum, de verborgen cafeetjes of de grote discotheken: er is meer te doen dan je denkt!  Wij hebben een prachtige route die de mooiste en gezelligste horecazaken in de binnenstad van Den Bosch aan doet. Van grote cafés tot kleine barretjes die tot in de late uurtjes open zijn. Voor ieder wat wils. Naast een plattegrond krijg je van ons een grote drankkaart mee. In iedere kroeg of discotheek staat voor de hele groep een biertje, wijntje of eventueel een fris voor de bob klaar. Kies zelf de leukste kroeg uit en blijf daar net zo lang als je zelf wilt. Neem je vrienden, familie, vrijgezel of collega’s mee en beleef op een leuke manier een gezellige avond! Welke vijf kroegen er op je te wachten staan zie je hieronder. Een ding is zeker. Wij hebben de leukste kroegen voor je uitgezocht, en je betaalt ook nog minder dan normaal ook. Daarnaast kost het je geen moeite: je boekt de kroegentocht in Den Bosch, je krijgt de drankkaart per post thuis and that’s it! Skilt oe ‘n hille duit! Zouden ze in Den Bosch zeggen.
En oh ja, alles is gewoon lekker op loopafstand.
Bekijk eerst de kroegen hieronder of Kroegentocht reserveren
Extra informatie: regelmatig vragen de kroegen/discotheken entree. Met een bewijs van deelname aan onze kroegentocht komen jullie gratis binnen.
KroegentochtDenbosch - Café Cinq
Kroegentocht in Den Bosch- Café Cinq

CinQ is een trendy café aan de voet van de sint Jan op de parade. Na het diner ondergaat CinQ een ware metamorfose. Moderne muziek, hippe verlichting en ontzettend lekkere speciaalbieren, wijnen en cocktails zijn hier het handelsmerk. De jonge, enthousiaste en gezellige barmannen en vrouwen ontvangen graag idemdito gasten voor een gezellige borrel en om er een groot feest van te maken!

Categorie: borrelcafe, feestcafe, gezelligheidscafe

Bezoek de website

KroegentochtinDenbosch - Saeck
Kroegentocht in Den Bosch – Saeck

De Kathedrale Basiliek St. Jan is de grootste toeristische trekpleister van Den Bosch en uitgerekend aan de voet van deze prachtige St. Jan zit “Tapperij De Saeck” alweer sinds 15 april 2001.

Aan de muren van “De Saeck” hangen vele zwart/wit foto’s en deze vormen met het mooie houten interieur voor een uniek huiskamersfeer. Daarnaast zorgen de disco-lampen voor een moderne look… En als in het weekend de avond valt dan wordt dit o zo rustige café omgedoopt tot een feestcafé. Het personeel bouwt dan samen met zijn gasten een feestje. Goede muziek in combinatie met de vrouwelijke portiers zorgen voor een sfeer waar menigeen nog lang van kan nagenieten. Alles kan en mag als het maar bijdraagt aan de feestvreugde. De St. Jan staat zo af en toe op zijn grondvesten te trillen en op zijn oude dag vindt hij dit prachtig.

Kortom een café voor jong en oud waar je geweest moet zijn.

Categorie: Feestcafe

Bezoek de website

Den Bosch Kroegentocht - Lalalaa
Kroegentocht in Den Bosch - Lalalaa

Aan de ridderstraat vind je dit extreem gezellige feestcafé. De naam zeg het al. Lallen is hier zeker toegestaan. Als het maar feest is!
Zelfs overdag wordt hier al geborreld en dit gaat door tot sluitingstijd. Bekende en minder bekende muziek wordt hier afgewisseld. Natuurlijk mogen carnavals en apresski krakers niet ontbreken. Maar ook de top 40 van nu zullen regelmatig door de speakers knallen.
Zin in een waar feestje? Dan moet je naar Lalalaa!

Categorie: Gezelligheidscafé

Bezoek website

Kroegentocht Den bosch - Cosmopoliet
Kroegentocht in Den bosch – Cosmopoliet

Haal je plateauzolen maar uit de kast.
Speld je buttons op.
We gaan terug in de tijd!

De cosmopoliet zal je kroegentocht in Den Bosch iets extra’s geven. Hier wordt volop gedanst. Op échte muziek, zoals zij dat zelf zeggen:
70′s
80′s
90′s
Zin om eens flink de voetjes van de vloer te laten gaan? Bezoek dan zeker de Cosmopoliet!

Categorie: 70′s. 80′s, 90′s
Bekijk website

Kroegentocht
Kroegentocht in Den Bosch – Twee keer Bellen

Bij Tweekeerbellen kan alles en mag alles. Het maakt niet uit niets is te dol. Het hele interieur is daarop ingericht en de bediening is er voor opgeleid. Als het maar een positieve bijdrage heeft aan de gezelligheid.

Aan de wand hangen diverse foto’s van feestjes in Tweekeerbellen of uitjes met de stamgasten. Aan het plafond hangen diverse attributen, van visitekaartjes tot onderbroeken en van proefwerken tot bh’s.

Dit alles zorgt ervoor dat er een bijzondere sfeer hangt in Tweekeerbellen. Het is een klein intiem café waar enorme feesten op willekeurige avonden gebouwd worden met steeds weer wisselende mensen.

Categorie: Intiem borrelcafé
Bekijk website

Kroegentocht reserveren

Met korting naar de leukste kroegen van Nederland!