Hoe werkt het?

Een kroegentocht brengt je naar de leukste cafés/kroegen van de stad. Hoe gaat dat in z’n werk?

1. Reserveer
Wanneer je weet welke stad wordt aangedaan ga je naar de pagina ‘reserveren’. Hier vul je je gegevens in. Wanneer je op verzenden klikt ben je al zo goed als klaar! Het bericht komt bij ons in de inbox en wij zorgen dat vanaf hier alles tot in de puntjes geregeld wordt.

2. Drankkaart en plattegrond
Je ontvangt van ons een bevestiging en factuur. Als de betaling per bank voldaan is ontvang je de volgende dag per post de drankkaart. Deze drankkaart is geldig voor het aantal personen dat je opgeeft. Ook is deze voorzien van een officiële stempel en handtekening van kroegen-tocht.nl.

3. Start kroegentocht
Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe laat je de kroegentocht wilt beginnen. Op de drankkaarten staan de openingstijden van de kroegen, op de plattegrond kun je zien waar ze gelegen zijn. Bij binnenkomst van elke kroeg ontvangt elk deelnemende kroegentochtloper een drankje naar keuze (bier, wijn of fris) van het huis. Na ontvangst wordt de kroeg afgevinkt op de drankkaart. Zo makkelijk is het inderdaad, proost!

4. Korting op taxi’s, workshops, uitjes, diners en hotels
Wanneer je bij ons een kroegentocht besteld hebt krijg je van ons per mail een lijst met daarop de bij ons aangemelde bedrijven. Bij hen kun je met korting boeken als je de mail als bewijs kunt laten zien, wel zo goedkoop!

Kroegentocht reserveren

 

Nog vragen? Misschien is je vraag al eerder gesteld en staat het bij de veelgestelde vragen!

Met korting naar de leukste kroegen van Nederland!