Gastenboek!

Bekijk hier wat onze laatste 10 gasten zeggen over onze kroegentochten.
Mail ons na je kroegentocht jullie ervaringen en we plaatsen ze graag op onze website. Proost!

Philips 
De helft van ons kende de stad al op z’n duimpje, de andere helft niet. Dit was een leuke manier om na het diner direct de stad te verkennen en de sfeer er meteen in te brengen. Ook bedankt voor het presentje bij de drankkaart hoor;)

Luc van Erp
Dankjewellll!!

KPMG
Geboekt als bedrijfsborrel. In elke kroeg precies een uur gebleven, leuk voor gevarieerde groepen zoals wij hadden. Kroegen-tocht doet precies wat ze beloven.

Diederik van Veghel
Gewoon goed geregeld, lekker relax.. Sommigen kroegen blijven hangen, sommigen niet. Boeien, als het maar gezellig is:):)

Koorballen
Wij weten er niet alles meer van, maar jullie hadden gevraagd om een recensie/reactie: maar meestal betekent het dat het dus een geslaagde avond was;)

Mark (Vrijgezellenfeest van Pim)
Wij hebben eerst Crazy 88 gedaan en vervolgens ergens een pizza gegeten, meteen daarna begonnen met de kroegentocht. Je kunt er maar beter op tijd bij zijn toch;) Pim vond het een geweldige dag en de rest ook, prima geregeld dus!

Morgen gratis bier C.V.
Met 35 man de kroeg in, hopsakee. Alle kroegen waren gezellig, dus was prima!

Bedrijfsuitje Ikea
Wij hebben met onze afdeling eerst gedineerd en zijn daarna vervolgens gestart in de kroeg die het dichtste bij zat. Meteen anderhalf uur blijven hangen en daarna de rest van de kroegen bezocht. Was een toppertjeeeee!!! Genoeg leuke foto’s aan over gehouden;)

Margo van Uden
Heel erg bedankt voor de fantastische dag.

Familie van Os
Met een klein budget een geweldige avond gehad. De volgende keer weer, maar dan in een andere stad denk ik!!

Kroegentocht reserveren

Met korting naar de leukste kroegen van Nederland!